Medewerkers

Maak kennis met een aantal van onze enthousiaste medewerkers en hun ervaring bij Nagtzaam Accountants & Fiscalisten.
Zarif Bozkurt
Assistent-fiscalist

In november 2018 ben ik gestart als junior fiscalist bij Nagtzaam Accountants & Fiscalisten. Ik voelde mij na mijn indiensttreding al heel snel ‘thuis’. Dit heeft voornamelijk te maken met de fijne begeleiding die ik heb mogen ervaren. Ik ben gestart met een inwerkplan wat ervoor heeft gezorgd dat ik direct duidelijkheid heb gekregen over mijn beginperiode bij de organisatie. Ik wist welke stappen ik zou gaan ondernemen om kennis te maken met de organisatie en mijn werkzaamheden. 

Al snel kwam ik erachter dat Nagtzaam een organisatie is die graag een bijdrage levert aan het waarmaken van je ambities als medewerker. Ik ben nu namelijk nog bezig met mijn studie en heb gemerkt dat dit meer tijd kost dan ik vooraf had verwacht. Ik wil graag op korte termijn mijn diploma behalen. Nagtzaam heeft met mij mee gedacht en in overleg ben ik minder gaan werken, zodat ik mijn studie kan afronden. Ik voel me hierdoor nog meer betrokken bij de organisatie.

Er heerst een prettige sfeer op de werkvloer en bij vragen kan ik altijd terecht bij mijn directe begeleider(s) of mijn collega’s. Nagtzaam is een organisatie die mogelijkheden biedt tot groei, ontwikkeling en coaching. Ik kijk ernaar uit om mijn werkzaamheden uit te breiden en steeds meer verantwoordelijkheden op mij te nemen. 

 


Marianne Broeksteeg
Assistent-accountant

Tijdens het tweede jaar van mijn HBO opleiding Accountancy besloot ik in 2007 om mijn opleiding te combineren met het werken bij Nagtzaam Accountants en Fiscalisten. Dit bleek al snel een goede keuze. Ik kon de geleerde theorie meteen in de praktijk toepassen. Daarbij leerde ik ook veel van mijn naaste collega’s die mij alle ins en outs van het vak konden leren. Inmiddels ben ik Assistent Accountant, een functie die erg goed bij mij past. Doordat ik de kans kreeg om me op verschillende gebieden te ontwikkelen kan ik nu breed ingezet worden. Hierdoor is geen dag hetzelfde en vind ik voldoende uitdaging in mijn werk. De fijne collega’s en de informele werksfeer hebben er voor gezorgd dat ik al meerdere jaren met veel plezier bij Nagtzaam werk. 


Walter Beks
Accountant

In 1999 ben ik bij Nagtzaam Accountants & Fiscalisten in dienst getreden. Omdat mijn hart ligt bij het midden- en kleinbedrijf past de organisatie Nagtzaam, die zich voornamelijk richt op dit segment, prima. Je hebt direct contact met de ondernemer en wordt betrokken in het wel en wee van de onderneming en de ondernemer wat een fijne en persoonlijke band geeft. Veel klanten ken ik al vanaf mijn indiensttreding.

Er is een goede verhouding tussen werk en privé en er is ruimte om een bijdrage te leveren aan de maatschappij rondom onze accountantsorganisatie. Als geboren en betrokken Veghelaar ben ik graag actief in het Veghelse.
Soms zijn er drukkere tijden en werken we gezamenlijk langer door, maar ik hou wel altijd voldoende tijd over voor mijn privé leven. In die drukkere tijden worden altijd vooraf afspraken gemaakt over hoe het werk wordt verdeeld over de collega’s. 

Wanneer je binnen de organisatie start wordt er gezorgd voor een inwerkplan. Dit betekent dat je gestructureerd kennismaakt met je collega’s en je werkzaamheden. Vervolgens wordt er middels een individueel opleidingsplan richting gegeven aan je ambities en ontwikkelpunten. 


 

Paul van der Linden
Accountant

In 1999 ben ik als Junior Assistent Accountant begonnen bij Nagtzaam Accountants & Fiscalisten in Veghel. Inmiddels ben ik Accountant, Teamleider en Vestigingsmanager binnen de vestiging in Oss. Wat mij aanspreekt aan Nagtzaam is de vrijheid en de kansen die je binnen de organisatie krijgt. Hierdoor werk ik er al bijna 20 jaar met veel plezier. Ik heb de organisatie zien groeien van 18 naar bijna 65 medewerkers. Het is leuk om bij een organisatie te werken met groeiambitie, zeker als je daar zelf ook aan kan bijdragen. Binnen Nagtzaam heerst een informele sfeer. Naast het werken bij Nagtzaam is er voldoende ruimte voor mijn nevenfuncties en hobby’s. Uiteraard kent ook Nagtzaam de gebruikelijke piekperiodes en werk ik wel eens wat uurtjes extra, maar over het algemeen bestaat er een goede balans tussen werk en privé.