Join us!
 

Werken bij Nagtzaam Accountants en Fiscalisten!


Een nieuwe baan staat voor het maken van een keuze, een keuze die moet aansluiten bij je wie je bent en waar je voor staat. De functie is slechts een deel van je nieuwe baan; een baan bestaat uit zoveel meer. Denk aan de omgeving waarin je komt te werken en wie je collega’s zijn. Bij het maken van een keuze is het belangrijk om naar het totaal plaatje te kijken. Grote kans dat het totaal plaatje van Nagtzaam goed aansluit bij wat jij zoekt:


De opleidingsmogelijkheden
Er is een duidelijk streven om gezamenlijk te werken aan de toekomst. Niet alleen aan de toekomst van Nagtzaam als organisatie, maar juist ook aan de toekomst van jou. Nagtzaam investeert in jou en geeft ruimte voor het volgen van (beroeps)opleidingen en cursussen. Er wordt tijd gemaakt voor learning on the job en er wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van soft skills. Je bent nou eenmaal nooit uitgeleerd! 


De doorgroeimogelijkheden
Voor medewerkers met ambitie zijn er binnen Nagtzaam voldoende mogelijkheden. Het uitvoeren van een hogere functie behoort tot de mogelijkheden, maar binnen Nagtzaam kan dat ook door het uitvoeren van een organisatorische rol naast je huidige functie. Dit betekent overigens niet dat alleen medewerkers met de ambitie om door te groeien welkom zijn. De gedachten hierachter is dat we de kwaliteiten van onze medewerkers optimaal willen inzetten.


Balans tussen privé en werk
Ons kantoor is geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur. Nagtzaam wil klanten ontzorgen en hierdoor kan het zijn dat er soms meer van je gevraagd wordt dan de standaard 40 uur per week. Echter, jij staat hierbij centraal. Een gezonde balans tussen werk en privé wordt door ons als belangrijk ervaren en Nagtzaam investeert dan ook in de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers lekker in hun vel zitten. Als de situatie erom vraagt is er aandacht voor privé zaken en wordt er vanuit leidinggevenden meegedacht aan het in stand houden van een goede balans. 


De arbeidsvoorwaarden
Met onze arbeidsvoorwaarden willen we jou binden en boeien! We doen dat onder andere door de arbeidsvoorwaarden te laten aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en behoefte. We maken namelijk gebruik van een cafetariamodel waardoor je zelf de nadruk kan leggen op de voorwaarden die voor jou van belang zijn. Daarnaast kennen we een variabele prestatiebonus en een eindejaarsuitkering.


Wij  investeren in een duurzame arbeidsrelatie. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is bij ons dan ook vanzelfsprekend.

De sfeer
Het is heel begrijpelijk dat er gewoon gewerkt moet worden. Dit gebeurt echter wel in een informele setting waarbij ruimte is voor een praatje over bijvoorbeeld het weekend. De medewerkers zijn begaan met elkaar en tonen interesse. We hebben veel voor elkaar over en zijn daarmee loyaal naar elkaar als collega’s, naar onszelf, naar cliënten, dus de organisatie. We gedragen ons als één familie: de Nagtzaam-familie. Dit vind je ook terug in onze kernwaarden; verantwoordelijkheid, loyaliteit en participatie

De werkplek
Je werkt in principe vanuit ons kantoor in Oss of Veghel in onze kantoortuinen, maar de mogelijkheid om incidenteel thuis te werken is er ook. In de kantoortuinen zitten de verschillende disciplines gemixt, waardoor er korte lijnen zijn met andere professionals, je veel van elkaar kan leren en elkaar gemakkelijk kan ondersteunen.

Het onderscheidend vermogen
Nagtzaam wil de beste zijn en de klanten zoveel mogelijk ontzorgen. We geloven dat de medewerkers hier een belangrijke rol in spelen. Wie anders dan de medewerkers kan de organisatie naar een hoger niveau brengen?! Eigen inbreng zoals het aandragen van nieuwe initiatieven en ideeën zijn altijd welkom. Verbeteringen kunnen altijd worden ingebracht, zodat bijvoorbeeld processen geoptimaliseerd kunnen worden. Ben je betrokken, actief en heb je goede ideeën, dan word je zeker betrokken bij de verwezenlijking daarvan. Het nemen, maar ook zeker het krijgen van verantwoordelijkheid is de verlenging daarvan. Samen gaan we zorgen voor de toekomst van Nagtzaam.

Nagtzaam als organisatie
Ondernemers hebben niet zomaar een accountant nodig, maar een die precies weet wat er binnen het bedrijf afspeelt en zich naast de cijfers ook laat leiden door ondernemersgevoel. Een accountant met een zodanige ervaring dat hij markten aanvoelt, ontwikkelingen in een vroeg stadium aan ziet komen, samen met de ondernemer kansen ruikt (creëert) en bedreigingen voelt en ombuigt. Eentje die een spiegel voorhoudt, net dát laatste zetje geeft om een bepaalde weg in te slaan en de enthousiasme remt in situaties waarin dat nodig is. Een accountant met wie de ondernemer het succes proeft en die voor de onderneming de waarde heeft van een zesde zintuig! 


Wil jij ook het zesde zintuig zijn voor ondernemers en is dit het totaal plaatje waarnaar jij opzoek bent, bekijk dan snel onze openstaande
vacatures, onze medewerkers of stuur een open sollicitatie!!